• Slide1
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/overige/Blok/Pompoen 4.jpg'

Vanaf zaterdag 18 t/m zondag 26 oktober 2014 organiseerde het Kok en Peel Museum Asten voor de 24e keer de pompoendagen. Bijzondere Smaken was hier 5 dagen aanwezig.

 

Pompoen



Ondanks toch wel enkele mindere dagen qua weersomstandigheden kan er met ruim 10.600 bezoekers weer van een geslaagd evenement gesproken worden en dat geldt zeker ook voor Bijzondere Smaken.


Wij presenteerden ons natuurlijk met de Ediks waarover we weer aan veel verraste bezoekers uitleg mochten geven. Als men aan het idee gewend was dat men dit product ook kon proeven werd men erg nieuwsgierig naar de vele toepassingen in allerlei gerechten.  Met name de Appelstroop-Edik, de Hazelnootlikeur-Edik en de Pedro Ximenéz-Edik werden door veel bezoekers mee naar huis genomen om er in de keuken mee aan de slag te gaan.

Ook de 3 smaken advocaat (naturel, banaan en amaretto) vielen weer goed in de smaak en de nodige flesjes hebben inmiddels ongetwijfeld hun weg over het ijs, over de aardbeien of onder een toetje of taart gevonden. 

 


Advocaat

Ook de nieuwste aanwinst in ons assortiment hebben we tjdens de pompoendagen kunnen presenteren. De Caramelz in diverse smaken werd volop geproefd en ook hierbij werd de verrassende smaak erg gewaardeerd.

Het was de eerste kennismaking van Bijzondere Smaken met de pompoendagen waar we met voldoending op terugkijken. Een puike organisatie gedragen door veel enthousiaste vrijwilligers die er, samen met de standhouders, gezellige en sfeervolle dagen van maakten.



Pompoen 3Pompoen 4

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp