• Slide1

Zondag 5 oktober was Bijzondere Smaken voor de 2e keer aanwezig in Nederweert-Eind in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof, dit keer voor de Winterkostdag.

Edik - Site


Alhoewel de temperatuur net name in de morgen aardig richting een winterdag ging kwamen toch weer zo'n 300 bezoekers op dit evenement af en werd het een gezellige sfeervolle dag.
Brood met zult, balkenbrij of gebakken appels vond gretig aftrek net als de zelfgemaakte jam, honing en likeur. Men kon kijken naar enkele demonstraties zoals het beschilderen van tegels en ook voor de kinderen waren diverse activiteiten georganiseerd zoals het bakken van oerkoeken.

Bijzondere Smaken kreeg weer een mooi plekje toegewezen en presenteerde zich met de Ediks, de 3 smaken advocaat en de tomatenzoet. Er werd volop geproefd en menig bezoeker ging met onze producten naar huis om ze daar uit te gaan proberen aan de hand van de recepten die op onze website te vinden zijn.
Ook hier weer mooi om te zien dat met name de Ediks niet echt bekend is, maar na enige uitleg en het bijbehorende proeven zijn de meeste bezoekers aangenaam verrast en willen ze de verschillende smaken graag eens aan hun gerechten toevoegen.

Advocaat

Weer een geslaagde en gezellige dag voor de organisatie en Bijzondere Smaken waar we ook weer met voldoening op terug kijken.

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp