• Slide1

Groendomein Wasven in Eindhoven organiseerde op zaterdag 27 en zondag 28 september het Pure Food Event en Bijzondere Smaken mocht zich daar ook presenteren.

 Gezelligheid


Vele bezoekers wisten, mede dankzij het prachtige weer, de weg naar de locatie te vinden en konden daar genieten van de presentatie van uiteenlopende met zorg bereidde producten.
Zo kon er geproefd worden van huisgemaakte mosterd, jam en honing en kon men ook terecht voor een slokje fair trade wijn of Budels bier. Ook werd er brood gebakken en natuurlijk mocht de geitenkaas niet ontbreken. Een verrassing was het geitenijs wat ook werd gepresenteerd.

Met op de achtergrond de biologische tuin van het Groendomein presenteerde ook Bijzondere Smaken haar producten en de bezoekers maakten ook hier dankbaar gebruik van de mogelijkheid om kennis te maken met de Ediks, de 3 smaken advocaat en de tomatenzoet. De producten vielen dusdanig goed in de smaak dat menig bezoeker met een gevuld groen tasje van Bijzondere Smaken richting huis vertrok.

Ook de organisatie was goed te spreken over onze producten en heeft een gedeelte in het assortiment van hun huiswinkel opgenomen. Ook daar kan men dus vanaf nu terecht voor de producten van Bijzondere Smaken.

Tuin

 

Een leuk evenement waar we met plezier op terug kijken.

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp