• Slide1

Op 17 september organiseerde Bijzondere Smaken alweer de 5e proeverij! Het blijft ontzettend leuk om mensen te mogen verrassen.


De meeste mensen komen binnen en weten niet goed wat ze kunnen verwachten. Wat zou Bijzondere Smaken precies te bieden hebben? Daar komt al snel verandering in als ik me voorstel en het 1e gerechtje op tafel zet!

Ik bied iedereen de mogelijkheid om de producten van Bijzondere Smaken puur te proeven en te ruiken. Sommige producten heb ik deze avond in gerechtjes verwerkt.

 

Gerechtjes

Bijzondere Smaken heeft een heerlijke sambal in het programma opgenomen. Deze bestaat voor 70% uit appels. Het ziet er dus uit als een appelmoes. Wanneer mensen heel voorzichtig proeven zijn ze heel verrast. Door de Surinaamse pepers die er in verwerkt zitten, is hij behoorlijk pittig en zijn mensen vaak al blij dat ze de milde variant kunnen verdragen. Laat staan hot of super hot! Wanneer ik de mensen dan een kopje tomatensoep aanbiedt met hierin de hot sambal verwerkt, zijn ze in eerste instantie een beetje sceptisch. Maar na 1 lepel geproefd te hebben zijn ze om en zijn er soms mensen bij die graag nog genieten van een 2e kopje.

 

27 - Tomatensoep met Peppr-it

 

Een avond vol inspiratie

Tijdens het proeven komen er al snel verschillende verhalen op tafel. De meeste mensen komen alleen of met zijn tweeën. En het is verrassend hoe snel je contact maakt met anderen en je al heel snel informatie uitwisselt. De meest uiteenlopende onderwerpen komen voorbij. Zo heeft iedereen een lievelingsgerecht wat op tafel komt maar verder is het ook verrassend dat er gesproken wordt over favoriete delicatessenzaken, zelf groenten inmaken etc.

Aan het eind van de avond kan iedereen nog nagenieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Ook kan ieder naar wens nog producten kopen. De recepten van de gerechtjes die die avond gepasseerd zijn, mogen natuurlijk ook mee naar huis genomen worden. Zo kan iedereen nog eens lekker nagenieten en hun eigen familie verrassen.

Houd de website in de gaten voor de datum van de eerstvolgende proeverij!

 

Foto gezamelijk aan tafel

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp