Krijg je onverwachts bezoek en wil je toch iets anders als anders op tafel zetten. Hierbij het recept van brie met caramelz. Lekker en heel snel te maken.
Iedereen heeft ze vast wel eens zien liggen bij de groenteboer, de heerlijke snackpaprika's.
Lekker om zo te eten. Maar ideaal om er een leuk hapje van te maken.
Tijdens de feestdagen kreeg ik een recept toegestuurd van Deon. Hij heeft heerlijke Bladerdeeghapjes gemaakt.
De december maand staat bij vele weer in het teken van gezelligheid. Het samen borrelen met een bijpassend hapje.
Hierbij een receptje wat je in 10 minuten tijd klaar maakt en wanneer het moment aanbreekt even in de oven warm maakt.
Dit recept is ingestuurd door Deon.
Ik maak al jaren tapenaders. Heerlijk en bijna overal te gebruiken. Nu heb ik gekozen voor de Terra Creta olijfolie en het verbaasde mij hoe lekker mild de tapanade is geworden. Echt een tip. Vandaar dat ik dit recept met bezoekers van Bijzondere Smaken wil delen.