Het is al enkele dagen warm weer. Hierdoor heb je vaak minder zin om lang in de keuken te staan. Een maaltijd salade is dan een
mooie optie. Deze vraagt weinig voorbereiding en is in combinatie met beenham, kaas en noten heerlijk als maaltijd salade te gebruiken.
Ingrediënten voor een heerlijke zomerse salade met druiven
- Gemengde salade
- 200 gram beenham
- 200 gram boerenkaas
- 250 gram druiven zonder pit
- 80 gram ongezouten cashewnoten
Dressing: - 4 eetlepels Frambozen-Edik
- 4 eetlepels olijfolie “Terra Creta”
Bereidingswijze
Snijd de beenham en de kaas in kleine stukjes. De druiven halveren. Rooster de ongezouten cashewnoten in een droge koekenpan.
Roer de dressing (Frambozen-Edik en olijfolie) door elkaar.
Verdeel de salade over de 4 borden. Vervolgens de beenham, kaas en druiven over de 4 borden verdelen. Als laatste de dressing over de salade verdelen en de cashewnoten eroverheen strooien.