• Slide1

Pasta: er zijn zoveel verschillende soorten. Hetzelfde geldt voor pastasaus. Hierbij een recept van gehaktsaus. Ik heb zelf gekozen voor Penne. Maar deze saus leent zich ook uitstekend voor spaghetti

 

 Penne met Pastasaus

Ingrediënten voor een heerlijke pastasaus

• 250 gram rundergehakt
• 500 gram tomaten
• 1 wortel
• 4 takjes basilicum
• 1 ui
• 1 teentje knoflook
• 1 rode paprika
• 2 eetlepels tomatenpuree
• 2 eetlepels Basilicum-Edik
• 2 eetlepels olijfolie
• 80 ml witte wijn
• zout
• versgemalen peper

 

Bereidingswijze

Schil en snijd de wortel in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en hak de steeltjes fijn. Verhit olie in een pan en rul het gehakt. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Snijd de paprika in blokjes. Voeg de groente, basilicumsteeltjes en de tomatenpuree toe en bak kort mee. Snijd de tomaten in vieren. Voeg de tomaten toe en blus af met de Basilicum-Edik en de witte wijn. Laat de saus circa 30 minuten, zonder deksel op de pan, zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vlak voor het serveren de basilicumblaadjes toe.

Serveer met pasta naar keuze.

 

knop-download-dit-recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp