• Slide1

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is. Veel mensen eten dit gerecht alleen in de wintermaanden. Maar ook het het voor en najaar is dit lekker te combineren met een aardappelpuree en lekkere verse groeten. Het is ook heerlijk bij vers gebakken frietjes en een heerlijke frisse salade. 

 

 Stoofpotje frietjes en salade

 

 
Ingrediëten voor een heerlijk stoofvlees

• 450 gram runderpoulet
appelstroop-Edik
• 5 grote rode uien
• 2 kruidnagels
• 4 laurierbladen
• Boter
• 3 plakken peperkoek
• 175 gram zilveruitjes
• zout en peper

 

Bereidingswijze


Snijd de uien heel fijn en voeg dit samen met de kruiden, peper en zout bij het vlees. Als de uien goed gebakken zijn, blus het geheel af met appelstroop-Edik.
Laat het anderhalf uur lekker sudderen totdat het vlees uit elkaar valt. Als het vocht minder wordt doe er dan nog een scheutje appelstroop-Edik bij.
Is het vlees gaar breng de saus op smaak met de peperkoek. Op het laatst de uitgelekte zilveruitjes toevoegen.
Het is ook lekker 250 gram champignons bij te voegen. Fijn snijden en samen met de uien bakken.

 

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp