• Slide1

Net een twix alleen dan iets anders!

 1030 Chocoladepotje met caramelZ

Ingrediënten voor het maken van heerlijke chocoladepotjes met CaramelZ

• 150 ml volle melk
• 250 ml slagroom
• 2 eierdooiers
• 30 gr suiker
• 1 reep Tony’s Salted Caramel (180 gr)
CaramelZ Zeezout
• Eventueel 1 á 2 blaadjes gelatine

 

Bereidinswijze

Reep chocolade in kleine stukjes hakken (een beetje apart houden).
150 ml slagroom met de melk verhitten.
Eierdooiers met suiker luchtig kloppen.
Week 1 gelatine blaadje in koud water.
Voeg warme slagroom voorzichtig toe en mix door elkaar.
Mengsel terug in de pan. Verwarm 5 min. op laag vuur.
Blijven roeren. Mag niet boven 80° komen en zeker niet koken.
Doe er het geweekte gelatine blaadje bij.
Giet het mengsel op de chocoladestukjes.
Spatel goed door elkaar tot alle chocolade gaat smelten. Laat iets afkoelen.
Verdeel een scheutje CaramelZ Zeezout over de glaasjes.
Giet het chocolademengsel er voorzichtig over.
3 Uur op laten stijven.
Garneer met de rest van de geklopte slagroom en verdeel er de stukjes chocolade over.

knop print dit recept

 

 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp