Leuke saladetrifle
Ingrediënten voor het maken van een heerlijke saladetrifle
6 (water)glaasjes
• 2 eetlepels Boeren CaramelZ
• 6 eetlepels balsamico superieur
• Zout en peper
• 2 eetlepels olijfolie
• 3 eetlepels witte wijn Edik
• 1 grote mango
• 250 gram cherrytomaatjes
• 200 gram mozarella
• 75 gram veldsla
Bereidingswijze
Meng voor de vinaigrette olijfolie met de witte wijn Edik, zout en peper. Schil de mango, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de gesneden blokjes mango met de helft van de vinaigrette. Snijd de cherrytomaatjes in 4 partjes en meng eze met de andere helft van de vinaigrette.
Snijd de mozzarella in stukjes.
Verdeel de mango, tomaten en veldsla in laagjes over de glazen.
Verwarm de balsamico in een steelpannetje en laat hier de CaramelZ in oplossen.
Laat het een klein beetje afkoelen en lepel de caramelz over de saladetrifle.