• Slide1

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Vandaag de asperges gecombineerd met abrikozen

 

163Asperge Sherrysaus

 

Ingrediënten voor het maken van heerlijkse asperges met Pedro Ximenéz met abrokozen

Bereidingswijze

Schil en kook de asperges beetgaar.
Doe 100 ml Pedro Ximenéz-Edik in een pannetje.
Breng dit aan de kook en laat het indikken.
Snijd de abrikozen in reepjes of blokjes en doe dit bij de ingedikte Pedro Ximenéz-Edik.
Doe dit over de asperges.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp