• Slide1

Dit recept is gemaakt door Chefkok Alain Caron tijdens de opname voor het tv-programma BinnensteBuiten NPO2

 149   Zeebaars met wortel

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke Zeebaars

 

Bereidingswijze

Snij de wortel in dunne schijfjes.
Bak de vis kort even aan in wat olie. Bak niet te ver door. De vis hoeft alleen aangezet te worden. Het zuur van de Edik gaart het straks verder door. De vis moet een beetje kleur krijgen.
Marineer de vis vervolgens in een laagje appelstroop Edik. Laat de vis een paar minuten marineren en bak de wortels met een beetje zout.
Voeg een beetje water toe om het bakken te versnellen. Voeg op het laatst de zeekraal en verse kruiden toe.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp