• Slide1

Een mango altijd lekker. Je kunt de mango op vele verschillende manieren gebruiken. Hierbij een recept ingestuurd door Riet Hoefnagels. Zij heeft er een heerlijke chutney van gemaakt.

 106   Pittige Mosterd Mango Chutney 005

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke chutney

  • 1 mango, geschild en in blokjes gesneden
  • 75 g suiker
  • 50 g Mosterd-Edik
  • 1 kleine ui, fijn
  • 30 gram gember, in blokjes
  • 1 klein teentje knoflook
  • 1-2 rode pepers

 

Bereidingswijze

Schil de mango en snijd deze in kleine blokjes. Pel de ui en snijd deze superfijn. Snijd de gember in kleine blokjes en pers de knoflook fijn. Snijd als laatste de rode peper zo fijn mogelijk.

Verwarm de Mosterd-Edik op het vuur en smelt hierin de suiker. Voeg vervolgens alle ingrediënten bij de Mosterd-Edik en breng het geheel heel zachtjes aan de kook. Laat het geheel in zo’n 40 tot 50 minuten lekker inkoken.

De chutney kun je heel makkelijk enkele weken bewaren in een schoon uitgekookt jampotje.  

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp