• Slide1

Heerlijk in deze tijd van het jaar een stoofpotje. Vandaag een recept van een stoofpotje met Frambozen Edik.

 99   Herfststoof met Frambozen Edik

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijk stoofpotje

4 Personen



Bereidingswijze

Verhit de boter in een hoge pan en bak het vlees tezamen met de gesnipperde uit om en om lichtbruin (dichtschroeien). Voeg vervolgens de boterham met mosterd, de Trappist en de Frambozen-Edik toe en laat het geheel op een zacht pitje garen (50 min – 1 u). Op smaak brengen met peper en zout.

Serveren met gestoofd witloof, gestoofde tomaatjes, gekookte aardappelen of puree, gegarneerd met verse peterselie en andere kruiden.

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp