Een heerlijk (kerst)voorgerecht. Ik gebruik hiervoor de Kastanje-Edik. Een mooie versterking in combinatie met de gemengde paddenstoelen.
Ingrediënten voor een heerlijke Salade met paddenstoelen
- 100 gram gemengde sla
- 100 gram gemengde champignons
- Olijfolie
- Zout en peper
- Geroosterde pijnboompitten
Dressing:
- 2 eetlepels Terra Creta olijfolie
- 2 eetlepels Kastanjechampignon-Edik
- 1 theelepel Grove Mosterd
- 2 tot 3 theelepels Sarah's Honey met walnoten
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de olie en bak hierin de paddenstoelen. Voeg peper en zout toe en spatel de dressing door de sla.
Verdeel dit over de borden en leg er in het midden de paddenstoelen op. Strooi er de pijnboompitten overheen.