Vandaag een lekker recept van een snelle Italiaanse salade. Heerlijk bij een pasta of in combinatie met gebakken aardappels en vis.
Ingrediënten voor een heerlijkse Italiaanse salade
(4 personen)
- 75 gram gemengde salade
- 3 trostomaten
- 125 gram mini mozzarellabolletjes
- 50 gram parmaham
- 50 gram pijnboompitten
- 10 olijven
Dressing :
- 3 eetlepels olijfolie "Terra Creta"
- 5 eetlepels Baslicum-Edik
Bereidingswijze
Neem een schaal en verdeel de gemengde salade. Snijd de trostomaten in mooie kleine blokjes. Snij de parmaham in reepjes. Verdeel de mozzarellabolletjes, olijven, tomaatblokjes en parmahamreepjes over de salade.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Meng de dressing.
Verdeel de dressing over de salade en strooi als laatste de pijnboompitten over de Italiaanse salade.