• Slide1

Geitenkaaskoekjes. Dit recept kreeg ik gemaild van Deb’s Bakery & Kitchen.

 854 Geitenkaaskoejes met Vijgen Port

Ingrediënten voor het maken van heerlijke Geitenkaaskoekjes met Vijgen & Port confiture

•  125 gram bloem
•  1/4 theelepel zout
•  70 gram suiker
•  200 gram zachte geitenkaas
•  60 gram roomboter
•  1 eidooier
•  1/4 theelepel vanille extract
•  Vijgen & port confiture

Bereidingswijze

Meng de bloem met het zout.
Doe de suiker, 130 gram geitenkaas en de roomboter in een andere kom en klop met de mixer licht van kleur en romig. Klop het ei erdoor en spatel de bloem erdoor.
Verpak het deeg in plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol balletjes ter grootte van een walnoot van het deeg en druk met je duim een gat in het midden. Let erop dat je niet doordrukt tot de bakplaat.
Vul de koekjes met een theelepeltje confiture en wat verbrokkelde geitenkaas.
Bak de koekjes in 10 tot 12 minuten tot de koekjes aan de randen gestold zijn. Ze blijven zacht en bleek van kleur maar je moet ze wel makkelijk van de bakplaat kunnen halen.
Laat ze nog 5 minuten afkoelen op de bakplaat en laat ze dan verder afkoelen op een rooster.

Dit recept is afkomstig van Deb’s Bakery & Kitchen

knop print dit recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp