• Slide1

Panna Cotta een heerlijk Italiaans toetje.  

 

200 Panna Cotta

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke Panna Cotta met banaanadvocaat

 

  • 500 ml slagroom
  • 50 gram suiker
  • 4 eetlepels Advocaat banaan
  • 4 blaadjes gelatine
  • Circa 200 gram fruit (bijvoorbeeld aardbeien/frambozen)
  • Eventueel poedersuiker / slagroom

 

Bereidingswijze

Week de blaadjes gelatine 10 minuten in koud water.

Doe de slagroom met de suiker en de advocaat in een pan. Breng de room aan de kook en laat dit ongeveer 15 minuten zachtjes koken.

Roer van het vuur af de gelatineblaadjes door de room tot ze volledig zijn opgelost. Verdeel het mengsel over de 4 glaasjes.

Laat ze afkoelen en zet ze 3 uur koel weg.
Voor het serveren de glaasjes versieren (afvullen) met het fruit.

Garneer eventueel met poedersuiker of een toefje slagroom.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp