• Slide1

Carpaccio het voorgerecht wat iedereen kent. Maar een zalmcarpaccio gecombineerd met asperges is ook een aanrader!

Zalmcarpaccio met gegrilde asperges

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke zalmcarpaccio met asperges

 

  • 500 gram (witte) asperges (niet te dik, anders in de lengte halveren)
  • 200 gram gerookte zalm
  • ½ zakje gemengde sla
  • Parmezaanse kaassnippers
  • geroosterde pijnboompitten

 

Voor de dressing:

 

Bereidingswijze

Schil de asperges, snijd ze doormidden en zet ze opzij totdat je ze gaat grillen.
Verdeel de gerookte zalm over de borden.
Doe in het midden een handjevol sla, en strooi er wat parmezaanse kaassnippers overheen.
Verhit een klein scheutje olijfolie in een grillpan en grill hierin de asperges aan beide kanten zodat ze mooie streepjes van het grillen krijgen.
Verdeel de asperges over de borden en doe er de dressing en wat pijnboompitjes overheen.

 

 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp