• Slide1

Een super leuk idee met 3 ingrediënten.

 154   Appelroosje

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke appelroosjes

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 rode appels
  • 2 eetlepels Boeren CaramelZ
  • 1 eetlepel citroensap 

 

Bereidingswijze

Plakjes deeg ontdooien.
Appels doormidden snijden en steeltje en klokhuis er uit snijden.
De halve appel in hele dunne plakjes snijden.
Appelschijfjes in een kom met koud water doen en citroensap toevoegen.
Ongeveer 3 min. in de magnetron en giet daarna de schijfjes appel af.
Oven voorverwarmen op 200°.
Leg 2 plakjes bladerdeeg net over elkaar en druk goed vast.
Snijd dan in 4 lange stroken.
Bestrijk strook met de Boeren CaramelZ.
Leg een paar plakjes appel overlappend bovenop de deegstrook zodat ze er net bovenuit steken.
Rol ze dan voorzichtig op en druk uiteinde goed vast.
Doe ze in een ingevette muffinvorm en bak ze ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Bestrooi met poedersuiker.
 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Controle(*)
    ControleOngeldige invoer

Op de hoogte blijven?

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
icon-facebook icon-twitter icon-pinterest Volg ons ook op
jouw favoriete Social Media

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 30 38 24 94

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.