Een super leuk idee met 3 ingrediënten.
Ingrediënten voor het maken van een heerlijke appelroosjes
- 4 plakjes bladerdeeg
- 2 rode appels
- 2 eetlepels Boeren CaramelZ
- 1 eetlepel citroensap
Bereidingswijze
Plakjes deeg ontdooien.
Appels doormidden snijden en steeltje en klokhuis er uit snijden.
De halve appel in hele dunne plakjes snijden.
Appelschijfjes in een kom met koud water doen en citroensap toevoegen.
Ongeveer 3 min. in de magnetron en giet daarna de schijfjes appel af.
Oven voorverwarmen op 200°.
Leg 2 plakjes bladerdeeg net over elkaar en druk goed vast.
Snijd dan in 4 lange stroken.
Bestrijk strook met de Boeren CaramelZ.
Leg een paar plakjes appel overlappend bovenop de deegstrook zodat ze er net bovenuit steken.
Rol ze dan voorzichtig op en druk uiteinde goed vast.
Doe ze in een ingevette muffinvorm en bak ze ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Bestrooi met poedersuiker.