• Slide1

Hierbij een simpel recept voor een komkommersalade. Door de Angelica-Edik te gebruiken blijft de komkommer heerlijk knapperig.

138   komkommersalade

 

Ingrediënten voor met maken van een heerlijke komkommersalade

  • 1 komkommer
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1½ eetlepel Angelica Edik
  • Verse bieslook

 

Bereidingswijze

Schil de komkommer en snijd deze in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en zet de komkommer rechtop in een bakje zodat het vocht er uit kan lekken.
Meng de yoghurt en mayonaise in een kom en voeg de Angelica Edik toe.
Klop het geheel tot een niet te dikke saus. Breng de saus eventueel op smaak met wat suiker.
Snijd de bieslook fijn en roer deze door de saus.
Snijd de komkommer nogmaals in de lengte door en snijd plakjes van ongeveer 0,5 cm dikte.
Voeg de saus aan de komkommerplakjes toe en zet deze een uur in de koelkast.

Door de conserverende werking van de Angelica Edik (engelwortel) blijft de komkommer enkele dagen knapperig.

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp