• Slide1

Wat is er nu lekkerder dan een eigengemaakte peperkoek?

1611 Kruidkoek van oma

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke kruidkoek


• 1 pak zelfrijzend bakmeel
• 3 eieren
• 500 gram bruine basterd suiker
• 4 eetlepels Sarah Walnoten honing
• 4 theelepels speculaas/koekkruiden
• 300 ml water
• 1 theelepel Backin

 

Bereidingswijze

Over voorverwarmen op 150 graden.

Klop de eieren flink los. Vervolgens de suiker, honing en kruiden erbij en mix dit geheel goed door elkaar.
Neem het zelfrijzend bakmeel en het water en mix dit voorzicht in portie erdoorheen.
Goed mixen tot een mooie gladden massa. Als laatste de theelepel Bakcin er doorheen toevoegen.

Neem de TWEE cakevormen (circa 25 cm lang) en vet deze goed in. Verdeel de massa over deze twee bakblikken en bak de koek circa 55 minuten in de oven.

Smakelijk.

 

knop print dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp