• Slide1

De lekkerste pesto maak je zelf. Met de keukenmachine is dit heel snel gedaan.
Je kunt de pesto goed bewaren in de koelkast of in de diepvries.

 

39 - Pesto

 
Ingrediënten voor verse groene pesto

Bereidingswijze

Pak de keukenmachine en doe hier de basilicumblaadjes in. Even voorzichtig een keer doormixen zodat de blaadjes geslonken zijn. Voeg vervolgens 2 eetlepels Basilicum-Edik, de Parmezaanse kaas (even in kleine stukjes breken) en de pijnboompitten toe. Het geheel goed door elkaar mixen. Als laatste voeg je de olijfolie toe. Doe deze er geleidelijk aan bij. Het kan zijn dat je de hoeveelheid olie er niet allemaal bij hoeft te doen. Naar smaak kun je nog extra zout toevoegen, maar houdt er rekening mee dat er ook al zout in de kaas zit!

 

knop-download-dit-recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp