• Slide1

Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse.
Deze pakketjes kun je zowel op de bbq als in de oven gebruiken. Ideaal voor in Nederland dus, want als je van plan bent om te gaan bbq-en en je krijgt plotseling een regen- of onweersbui dan leg je de pakketjes gewoon op het rooster in de oven.


Zorg wel dat je een dikke aluminiumfolie (of 2 lagen) gebruikt want als het gaat lekken krijg je een natte boel.
De Dille-Edik die ik hierin heb gebruikt komt hier erg goed tot zijn recht. 

57 - Kabeljauw

 Ingrediënten voor een heerlijke kabeljauw

(4 personen)

• 4 stukken kabeljauw van ongeveer 200 tot 250 gram per stuk
• 4 takjes dille
• 2 grote tenen knoflook of 2 kleine
• 1 citroen
• 4 eetlepels Dille-Edik
• 100 gram roomboter
• Zeezout en vers gemalen peper

Bereidingswijze

4 stukken dikke aluminiumfolie ( of 2x 4 gewone) uitspreiden.
De kabeljauw erop leggen. Dille, citroenschijfjes, knoflookschijfjes, boterstukjes en peper en zout erop doen.
Pakketjes half dichtvouwen en 1 eetlepel Dille-Edik per pakket erover strooien.
Vervolgens alle pakketjes helemaal dichtvouwen. De pakketjes 15 tot 20 minuten op de bbq of in een voorverwarmde oven (180 graden) verwarmen. Controleer na 15 minuten de dikste stukken op de gaarheid. Leg de pakketjes op het bord maar let op met het vocht wat er uit kan lopen

 

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp