There was a problem loading image 'images/overige/Blok/Pompoen 4.jpg'
Vanaf zaterdag 18 t/m zondag 26 oktober 2014 organiseerde het Kok en Peel Museum Asten voor de 24e keer de pompoendagen. Bijzondere Smaken was hier 5 dagen aanwezig.
Ondanks toch wel enkele mindere dagen qua weersomstandigheden kan er met ruim 10.600 bezoekers weer van een geslaagd evenement gesproken worden en dat geldt zeker ook voor Bijzondere Smaken.
Wij presenteerden ons natuurlijk met de Ediks waarover we weer aan veel verraste bezoekers uitleg mochten geven. Als men aan het idee gewend was dat men dit product ook kon proeven werd men erg nieuwsgierig naar de vele toepassingen in allerlei gerechten. Met name de Appelstroop-Edik, de Hazelnootlikeur-Edik en de Pedro Ximenéz-Edik werden door veel bezoekers mee naar huis genomen om er in de keuken mee aan de slag te gaan.
Ook de 3 smaken advocaat (naturel, banaan en amaretto) vielen weer goed in de smaak en de nodige flesjes hebben inmiddels ongetwijfeld hun weg over het ijs, over de aardbeien of onder een toetje of taart gevonden.
Ook de nieuwste aanwinst in ons assortiment hebben we tjdens de pompoendagen kunnen presenteren. De Caramelz in diverse smaken werd volop geproefd en ook hierbij werd de verrassende smaak erg gewaardeerd.
Het was de eerste kennismaking van Bijzondere Smaken met de pompoendagen waar we met voldoending op terugkijken. Een puike organisatie gedragen door veel enthousiaste vrijwilligers die er, samen met de standhouders, gezellige en sfeervolle dagen van maakten.